vineri, 1 martie 2013

Exerciții de echilibru

Auzi?
Ce?
N-ai auzit?
Ce?
Lumea, se schimba, face zgomot
N-o aud!
Nu esti atent!
Nu! Nu o aud!
Fa-mi o poza te rog
De ce?
Mi s-a facut dor de mine
Si? Uitate-n oglinda
In oglinda e prezentul, mie dor de cea care eram
Ti-e dor de trecut?
Da
De ce?
Trecutul e sigur, acolo nu mi se mai poate intampla nimic
Eu iubesc prezentul
De ce?
E imprevizibil
Vezi! Suntem diferinti
Ce iubesti la mine?
Tot ce nu pot fi eu


joi, 31 ianuarie 2013

Deci pe bune

Pe scurt
LUNI
- am ore de la 8-14+meditatii 14-16 ajunga acasa 16 30 DORM!! pana dupa 19 nu mai mai sunati
MARTI
- scoala 7-14+meditatii 15-16 30 ajung acasa DORM!! pana la 19
MIERCURI
-scoala 8-14 ajung acasa DORM!! pana la 16 30, de la 17 30-19 30 sunt la meditatii
JOI
-scoala 8-14 ajunga acasa DORM!! intre 15-18
VINERI
-scoala 8-14 ajunga acasa DORM!! intre 15-18
SAMBATA+DUMINICA
-ma trezesc la 12
 NU MA MAI SUNATI IN INTERVALELE ASTA  CA NU RASPUND SAU PROBABIL AM TELEFONUL INCHIS, poate sa arda ca nu-mi pasa, nu ma mai suantiii!!!

*8-14 raspund la mesaje (LUNI-VINERI)
sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Viky Red



Intamplator acultand un playlist oarecare de youbute am gasit pe tipul asta "
 Viky Red", i-am ascultat cateva piese random care chiar mi-au placu si spre surprinderea mea tipul are o voce superba si e roman, nu am vrut sa cred asta pana cand nu i-am citit bibliogeafia.
Nu am auzit niciodata de el pana acum, dar chiar am inceput sa-i ascult piesele si sa-mi placa la nebunie.


duminică, 6 ianuarie 2013

:)

Pentru ca nu am mai scris de multa timp nimic pe blog, si asta ma intristeaza chiar si pe mine m-am hotarat sa vin cu motivul si cu o "veste" noua. Pentru ca m-am straduit doua luni sa imi scriu primele doua capitole din cartea, mmm da scriu o carte, am reusit sa le prierd, am avut un nororc maxim sa-mi pice softul de pe tableta, azi cu toata groaza am inceput sa le rescriu de la zero intr-o alta formula sper ca si una mai buna si de data aceasta am luat pixul in mana asa ca daca nu o sa-mi ia casa foc, probabil in decursul anului 2013 o sa fie gata din "scoarta-n scoarta".

Si cu ocazia asta, pentru ca am fost destul de ocupata zilele astea am sa pun si proioritatiile mele pe anul ce abia a inceput:
- deci evident nr 1 sa-mi iau bacul cu o nota acceptabila si stiind ce s-a intamplat in anii precedenti la bac si cum se duce sistemul de invatamant in jos, chiar ma speria ideea de "BAC 2013"
- vreau sa intru la facultatea pe care-o vreau, nu stiu care e aceea deoarece am prea multe ideei de ce vreau sa fac in viitor, dar vreau
-mm da... am intrat in 2013 majora asa ca vreau carnetul(de soferita)
- si acuma deca puncetele de mai sus merg asa cum ar trebuie sa mearga vara asta o sa-mi aud rezultatele de la bac naufragiata undeva prin Vama, avand in vedere ca s-a anuntat destul de oficial ca Peninsula se multa la Cluj (vreau vreau vreau vreau!) mi-am pus in plan sa merg si am sa ma inscriu in Brigada de Voluntari
miercuri, 21 noiembrie 2012

LOST sezon 1

Parasiti pe o insula pustie, 48 de supravietuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie sa gaseasca forta de a munci in echipa daca vor sa traiasca, insa insula pustie ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiati. Lost: Naufragiatii este un serial dramatic complet nou.

(bla bla bla)Cu toti ne gandim la un serial arhiconoscut al americanilor... dar, varianta relatata si reala a mea, noastra e ceva mai simpla.

Ce poti face intr-o duminica de toamna tarzie, insorita si aparent calda? Eu am decis sa merg sa imi fac pozele de album( a12) impreuna cu doua colege si evident fotograful. Incercand sa cautam un loc mai inedit si nu foarte comun ne-am trezti cocotati la o altidudine de 800 de metri, inconjurati de o prapastie, la ruinele unei vechi cetati. Frig nu era, desi eram degerati toti la o temperatura aproximativa de -5 grade. Dupa asteptatele poze, glume si povesti interminabile vremea ne face semne sa o luam spre casa. Zis si facut. O voba, o maslina si eram in mijlocl unei paduri pustii, imbracati supeficial si pierduti. Cum sa ajungi de la o sedinta foto ratacind prin padure de nebuni fara a sti unde ne indreptam. Normal ca toti aveam presupuneri, idei care s-au vazut a fi ineficiente. Frig, noapte, 4 oameni ratacind in padure (in care se stie ca erau cel, cel putin lupi, daca nu si alte animale). Dupa ore de ratacit prin padure, coborat si urcat pante abrupte si invartit in cerc evident ca din greseala am gasit si drumul bun.


Gata cu padurile, cu muntele, cu tot. Vreau mare si soare.
luni, 12 noiembrie 2012

Publika - Tot ce vreau


Cafeaua din zori
Cu mintea in nori !




                                                                                                  So....Morning Sunshine
luni, 29 octombrie 2012

DAU SPRE ADOPTIE pui de motan


DAU SPRE ADOPTIE pui de motan (3 saptamani) !!! L-am gasit intre colti cainelui meu, vecini l-au pus la mine in curte dupa ce si-au batut joc de el, erat atat de slab, blanita si labutele pur si simplu erau arse. Nu am putut sa-l las afara asa ca l-am luat si l-am ingrijit o saptamana, acum este foarte bine dar nu mai pot sa-l tin mult asa ca daca e interesat cineva VA ROG contactati-ma. 
marți, 28 august 2012

We had a bed for love and now there’s just a bed for two

franturi de vise parasite intr-un pat,
povesti traite si inca vii in memorie,
cuvinte amagitoare care zboara, aruncate fara scop in aer,
clipe interzise si fumate
inceput de poveste sfarsit de drum

luni, 30 iulie 2012

Mi-e dor de ... !

3 cuvinte...pentru uni spun totul iar pt alti nimic.Am sa incerc sa arat macar o particica din ce a fost in cateva randuri si zeci de cuvinte.
Totul a inceput intr-o joi, de dimineata, cuvantul predominant a fost EMOTIE. Am ajuns acomodata cu cateva persoane, si noua cu alte cateva sute, peste tot fete noi, care iti suradeau in memorie de pe facebook sau pur si simplu noi. Am inceput ziua cu cateva jocuri care ne-au mai relaxat pe toti, dupa care evident urma o bere(@Booha) sau o cafea depinde(cea mai buna cafea de zona), iar ziua sa terminat tot cu o bere, doua, trei, depinde de persoana(@Big Apple) unde psiho sa remarcat inca din prima seara(right girls?!)
A doua zi a inceput in forta cu vizitarea de facultati prin intreg Clujul(si a continuat 3 zile) si 3 nopti de partyuri...Partyul de deschidere se anunta mare, Gambrinus a avut onoarea sa surprinda 300 de tinei pregatiti pentru orice.
Intr-o sambata oarecare, speciala pentru noi, JSU-isti a fost petrecuta ca atare @PHI 18, pentru ca noi vara nu, nu, nu somn.
Duminica, pe 15, seara in camin, primele momente de nebunie surprinse in camin, sticle si alcool mai repede ca mor, trecand peste, vine si luni, primele cursuri in bancile facultatii. Seara se incheie pentru mine @Zorki. O sticla - doua de vin ne-a facut seara mie, si celor care erau prin preajma, dupa aceea miscarile de dub nu au mai fost o problema pentru nimeni.
Ziua de marti vine cu ceva nou, „Seara de cantece la chitara sub cerul liber” @Casa Tiff, fara cuvinte pentru ca am ragusit de la cantat. In seara aceea am oprit dricul si am petrecut in continuare pana cand si Casa Tiff s-a saturat de noi.(La Cluj chiar numai Ursus se bea?!)
Trecand usor peste miercuri, vine joi, joi...o noapte mare. Kitch Parry @Flying Circus, muzica veche, oameni ciudati... dar cu ceva in comun toti, distractia, care ne caracteriza pe toti. Imbracati cu cele mai ascunse haine de prin dulapuri sau pentru uni doar tineute obisnuite, am dansat pana ne-au cedat piciorele, pana cand soarele dadea semne timide, si cand portile Flying`ului s-au inchis.
Sfarsitul de saptamana, duminica ne-a epuizat pe toti. Marea baiate a facultatilor, Treasure Hunt-ul a scos cea fost mai bun din noi, fiecare facultate cu liderul lor, fiecare cu strategiile lor. Eu am avut ocazia sa conduc fetele mele de la psiho, si fetelor sa stiti ca sunt mandra de voi, chiar daca sportul merita felicitarile, fiind prima facultate ajuns la finish.
Inceputul nou de saptamana, ma face sa constientizez ca e ultima saptamana, ultimele zile, primul examen...Examen?Ce?Unde?Seriosss...?!m da...Ziua de luni a inceput cu un examen de 20 de minute pentru mine si inca cateva zeci dormind cu foaia de examen sub cap. Seara mi-a fost facuta de provocarile din ce in ce mai dezinhibate care se faceam si prima provocare la care psiho a raspuns si a trecut cu mandrie peste.
Miercuri se anunta a fi dubioasa?!e nu chiar...am mers la un film chill, ne-am inghesuit toti @Cinema Victoria. Filmul se numea „Nunta muta” deci multi dintre noi am putut dormi linistiti. Somoroasa dar cu chef de distractie am iesit de acolo, cu ochii semideschisi si cu corpul in miscare, ma intreptam cu restul grupului spre un loc anume, necunoscut de noi. Dubios Party ne-a astepta dupa colt. O noapte pe gustul nostru, o noapte lunga, la toti sa ne-ajunga. It's 5 o'clock in the morning...cand eu scriam eseul pentu dimineata urmatoare.
Joi a fost o zi trista pentu toti...bulangii au plecat, iar noi restul la festivitatea de inchiere am varsat fiecare cel putin o lacrima dupa un discurs emotionant tinut de unul dintre coordonatori. Atmosfera sa mai inviorat @Gambrinus la Goodbye Party, desi si acolo se simnte o doza de melancolie care ne apasa.
Daca am fi adunat toate lacrimile varsate joi si respectiv vineri am fi putut aduce marea la noi. Vineri exact cum era de asteptat, a fost o zi trista, afara statea sa ploua, si unul cate unul plecam, fiecare in directi opuse.

joi, 21 iunie 2012

Si pentru ca... NU AM CHEF AZI...

As vrea sa spuneti copiilor vostri cand or sa se nasca, ca a fost odata un instrument care se numea chitara si care tinea loc de facebook, in sensul ca noi baietii cunosteam fete, femei, doamne cu chitara, in loc sa-i dai "like" ii dadeai un "DO", in loc sa-i dai "share" ii dadeai un "LA" si daca ii mai dadeai si un "FA" ahhh... Cu chitara intalnirea cu femeia nu era virtuala, era reala, palpabila, era ceva... pe facebook este...vrajala. Spune-ti copiilor vostri cand se vor naste si cand si vor fi rezonabili de constieneti ca daca vor o experienta adevarata, pe plaja, noaptea... nu e pe facebook!


About Me

Fotografia mea
╳ ╳ ╳ YourCrazyβitch
Vizualizați profilul meu complet

Facebook Badge